Мишо Гръблев

  • Experience: Повече от 20 години опит
  • Courses: 5
  • Website: grablev.eu

Магистър съм по Славянска филология от 2001г. и магистър по Право от 2017г.

Имам опит като журналист и водещ в регионални и национални, частни и държавни медии (радио и телевизия) в продължение на 20 години. Работил съм за Българско национално радио – Програма „Радио Пловдив“, Програма „Хоризонт“, Програма „Христо Ботев“, Българска национална телевизия – Програма „БНТ2“, множество списания и сайтове. В биографията си имам десетки хиляди часове ефир, хиляди интервюта и организиране и водене на стотици събития.

През годините съм обучавал множество млади колеги на тънкостите на журналистическата работа. Бил съм „ментор“ и обучител по програмите на МОН „Студентски практики“, които имаха за цел да пренесат практиката в академичните стандарти. И в момента преподавам „Презентационни умения“ и други полезни soft skills на студентите в ПУ „П.Хилендарски“. Водещ съм на семинари и обучения по т.нар "меки умения", част от света на неформалното образование.

От години съм ангажиран и със защитата на човешки права, женски човешки права, трудови и потребителски права. Член съм на Съюза на юристите в България от 2016г. Конкретно в момента съм концентриран в посоката на защита на личните данни, които са също основно човешко право, защитено от Регламент (ЕС) 2016/679 (GDPR). В тази връзка от началото на 2018г. основах Кантора за защита на личните данни „GDPR+“. Ако смятате, че институция, организация или фирма обработва, събира, съхранява лични данни за Вас, без ваше позволение, вероятно се касае за нарушаване на вашите права относно защитата на личните данни.

Skills

100%
Право, Филология, Журналистика

Education

ПУ "Паисий Хилендарски"